En gång var jag rädd för rampljuset, för media och den förvridna verklighet som visas varje kväll på TV-skärmen. Inte nu längre. Det är bara ett spel bland alla andra, ett spel som vi har bemästrat. Tisdagen den 8:e April talade jag inför den samlade internationella mediaeliten på Carlton hotell i Cannes. Ni förväntar er säkert att jag bluffade mig in, men sanningen är ännu mer spektakulär. Jag var där för att ta emot mediaindustrins finaste utmärkelse - Emmy, för våra avslöjanden. Hon är vacker och hon är en nyckel in i en annan värld. Vi ses på andra sidan.

/Adrijanna

Något har vaknat

February 12th, 2009

Lång tid inget se som man säger här i Staterna. San Francisco för att vara exakt. Jag och de andra i Conspirares lilla redaktion kunde ha varit här för att följa Ingela Klingbohms danssteg genom hippie-historien, men så är det inte. Jag träffar Eskil Rutsch, som gör PhD-studier vid Stanford i San Diego då R Prime-Labs kommer på tal första gången. Jag har många gånger vänt mig mot att klumpa ihop allsköns samhällstendenser som “grå” och otvetydigt negativa. Men när Eskil berättar om mörkläggningsoperationen “Orpheusinitiativet” och om R-corp känns det lite som när jag första gången såg klippen av militärroboten “Big Dog”. Ett paradigm har förändrats. En skrämmande framtid är redan här.

Eskil skruvar på sig när han berättar att opublicerade utkast till hans uppsats “Inducing Altered States of Consciousness (ASC) through Binaural Beats – Effects on Electronic Voice Phenomenon (EVP) Mediumship”, publicerats under milennieskiftet utan hans vetskap som en del i ett säljmaterielet kring “The Orpheus Initiative”. Initiativet, menar Rutsch, var ett misslyckat försök till kommersialisering av Instrumentell Transkommunikation och Elektroniska Röstfenomen. Antingen det, eller så var hela projektet en rökridå för en annan, långt hotfullare teknologisk utveckling. Den officiella historien var enkel: de rika skulle få tala med sina döda anhöriga - för ett pris. Projektet lades på is under 2001. Då fanns över 20 Orpheus-laboratorier (kallade R Prime-Labs) på amerikanska campus. Kopplingen till psykologiska instutitioner, neurologisk forskning och kognitionsvetenskap väckte Eskils intresse.

“Våren 1999 deltog jag över webb-videolänk i ett studentexperiment i en av R-labben i Californien. En försöksperson spändes fast och förseddes med ett headset som liknar apparater för binaural-stimulans jag sett på mässor i tyskland. Efter en timslång process jag inte tilläts beskåda, var resultaten förbluffande. Testpersonen, en man i övre medelåldern, talade med falsettröst om pojkar, sin vänninna och avslutningsbalen på hennes high-school. Ett tydligt fall av kontrollerad besatthet. Trodde jag då. Efter att personen svarat på våra frågor i mer än 48 timmar i sträck insåg jag att detta INTE handlade om besatthet eller ITC i någon form. De utförde upprepade behandlingar på försökspersonen. Han “besattes” av en rad personligheter. Jag lyckades identifiera tre. Samtliga levande personer. En av dem en FBI-expert på kidnappning utbildad vid Quantico! Teknologin som utvecklats syftade till inget mindre än att radera och ersätta mänskliga minnen. Jag drabbades av en paralyserande skräckförnimmelse. I händerna på ett samvetslöst företag eller administration kan konsekvenserna bli fruktansvärda. När jag framförde mina åsikter på experimentsidans forum och anklagade R-labbet för att ha använt mina opublicerade noter, uteslöts jag raskt. Det var inte sista gången jag nekades tillgång till de officiella salongerna.”

Efter incidenten har Eskils dataintresserade vänner hållit koll på en rad satellitupplänkar som han tror tillhör Orpheusinitiativet och R-labs. Trots att den hemliga organisationen verkar lagt ner sin verksamhet kring 2001 har stora mängder data strömmats via upplänkarna. Man har inte kunnat övervaka flödet. Inte innan i går morse. Han ringde mig klockan 06.43 och bad mig upphetsat knappa in webbadressen http://rprimelab.com/. Ett R-labb, som varit ur bruk sedan 1999 har oväntat börjat strömma oregelbundet till webbplatsen. Någonting har vaknat.

Nu, drygt tre timmar senare, vet jag tillräckligt för att skicka det här ropet på hjälp till er, mina gamla vapendragare och invigda i De Andra. Om R Prime Lab förfogar över en teknik att bokstavligen programmera människor vet vi alla vad den kommer att användas till. Fritänkare som du och jag kommer att bli de första offren. Kopplingen till Mariafallet finns inte där, annat än att detta är en kamp mot kontrollerande samhällskrafter, men likheterna är ändå många. En ung kvinna. Ett mysterium. Jag uppmuntrar alla Conspiriter att fullt ut ta del i en utredning som kan bli för USA vad Mariafallet var för Sverige.

Rutsch kontakter menar att rudimentära säkerhetsåtgärder kan komma att blockera tillgång till sidan utanför det Amerikanska fastlandet, ett problem som troligen kan åtgärdas med gratismjukvara som Hotspot shield.

Vi kommer att bege oss till Boston, Massachusetts. MIT, närmare bestämt. Uppgifter tyder på att det är därifrån upplänken sänder. Lycka till. Jag vet inte om vi kommer att kunna hålla kontakten. Anty varnar oss att vårt IP är spårat. Here goes nothing! Vi ses på andra sidan.

- Agent Orange och Argos för Conspirares redaktion

Sweet nostalgia

April 15th, 2008

Sweet nostalgia. It all started out so innocently in the summer of 2007, raising the flag of The Others to the sky. We have learned so much since then.

The search is over, but the memories remain. People from all over the world are starting to realize the importance of what we have done. In time I hope the search for The Others will be a global one, but for now I leave the conspirare forum exactly as it was when we found the truth. Some parts have been translated by fans, like the background and the search, but the majority is still in Swedish.

From Libertatia with love
/Adrijanna and Maria

Marias manifest

March 7th, 2008

Tack vare alla conspiriters modiga arbete har vi äntligen lyckats med vårt uppdrag. Hon är här nu. Det här är vad hon vill säga till er.

Conspirare.se har sökt efter min vän Maria sedan 2005. Det sökandet är över. Nästa resa är bara en längtan bort. /Adrijanna

Passing the torch

November 26th, 2007

Så fick också den här historien ett lyckligt slut. ConSpirares outtröttliga arbete gav till sist resultat. Maria, som de sa var död, är här, och i allra högsta grad levnade. Det de sa var omöjligt enligt alla systemets regler visade sig vara sant, och det som de sa var den enda möjliga sanningen fick konkurrens av tusen andra viljor, världsbilder och våghalsiga planer, när alla ni conspiriter som följt med oss ända hit tog saken - som de kallar verkligheten - i egna händer.

Hon gav mig en kyss, en första och enda, Maria, min älskade flyktiga dröm. Och där, om inte förr, landade insikten: Hon är också människa. Av kött och blod, med samma storslagna hopp och samma förödande rädslor som alla vi andra. Hon sa det rakt ut: Hon vill inte vara min frälsare. Och jag förstår henne. Det är för mycket att begära av någon människa, Gud eller världslig makt, att de ska vara det.

Lita inte på något. Lita på dig själv.

/Adrijanna
på väg
ut

Adjö Ingela, hej alla Andra

November 26th, 2007

Den 6:e Mars 2005 lämnade Maria sitt inrutade liv för att följa sin mammas dröm.

Ingela visste att det alltid har funnits en hemlig tradition av motstånd mot maktkonspirationer och kungariken. Men när Ingela vände sig till Vattnadal, sitt kollektiv och ropade: “De andra är här!”, svek man henne. De ville inte förstå att det var DE som var de andra. De ville inte förstå att en annan värld är möjlig här och nu.

I trettio år plågades Ingela. Först i livet av poliserna som blev Kerberos Bevakning, sedan efter döden. Hon hade blivit en vålnad som inte kunde släppa taget innan hennes dröm blivit verklig.

Maria sökte efter De andra, och vi följde i hennes fotspår. Vi följde hennes utsrödda brödsmulor och kikade ut genom sprickorna i standard-sanningens murar. Vi såg en större värld och insåg till slut att VI BLIVIT DE ANDRA.

När vi slungade de orden mot stormhimlen framför SVT-huset i Göteborg hände något magiskt.

I den virtuella världen Project Entropia samlades man kring den mystiska svarta sfären vid flodstranden. Spelet drabbades av fler och fler oförklarliga krascher, fel och anomalier. Exakt samtidigt som De andra föddes i regnet slocknade servern.

I studion kastade Jonathan av sig sin mikrofon och sprang ut i regnet. Kvar satt hams mor Elsy, en av konspirationens handgångna kvinnor, avslöjad och slagen av sitt eget kvävande behov av kontroll.

I Thummims digitala dunkel kämpade en grupp orädda Conspiriter med att ge Ingelas osaliga ande frid. I en suck av brus släppte hon taget och gick mot ljuset.

När ropen skallat ut hördes en mistlur tuta. Vid kajen låg en skärgårdsbåt full av kulörta lyktor, enokianska flaggor och varma kuddhav. Vattnadal, Ingelas gamla kollektiv, återuppstod för en natt och förde oss ut ur sina drömmar.

De andra är födda. Ingela är fri. Makten är avslöjad och Maria är här.

This is Agent Orange
Turning on
Tuning in
Dropping out

En glimt från kvällen

November 25th, 2007

Conspirare på plats i Göteborg

November 24th, 2007

Nu är det bara två timmar kvar, och vi conspiriter som är i Göteborg börjar förbereda oss för manifestationen. Vi har facklor, banderoller och en kidnappad och smått omgjort van som för inte så länge sedan tillhörde ett visst bevakningsbolag. =)

Om tekniken är med oss kommer du kunna följa det som händer vid svt-huset både via Tuxies webbkamera:

och via svt’s redaktionskamera som de tydligen kommer peka om till att filma det som händer utanför deras hus.

/anty

Hur kan jag hjälpa till?

November 24th, 2007

I morgon når vi slutet på vår resa. Vare sig du är erfaren conspirare-räv eller nykomling kan du hjälpa oss med detta:

0) Gå in på chatten och häng med i svängarna.

1) Kom till TV-huset vid Pumpgatan 19.00 i göteborg och visa att VI är de andra.

2) Logga in på Ordo Serpentis (läs här hur du gör) och försök få kontakt med Marias mamma Ingela.

3) Om du redan är medlem, avläs Matriser med Urim för att stärka vårt anti-system.

4) Tänk på, be för eller gör en ritual för De andra, de som vi inte tar på allvar och avfärdar i “normalitetens” namn.

Slutet är nära. Framtiden börjar nu.

SPIRICOM - gränssnitt mot andra sidan

November 23rd, 2007

Precis som Ordo Serpentis utlovat har vi fått tillgång till något slags text-gränssnitt mot Den Andra Sidan. Hitills verkar systemet gått igenom en startsekvens och upptäckt ett antal “anomalier” (spöken?). Namnet - SPIRICOM - kommer från O’Neil och Meeks livslånga arbete med att konstruera en synthersizer som förtydligar spökröster. Vilket slags system som ligger bakom Thummimvarianten spekulerar Eskil Rutcsh om i sitt brev till oss. Vi kan utgå från att de ITC-ponjärer som gått före oss hittat lämpliga metoder. Låt oss lära av dem när vi försöker höra Ingelas röst i den digitala avgrund som öppnat sig för oss.

Även videos (troligen mottagna via asci eller Burtonbrygga av Frater NAGA) läggs upp på SPIRICOM-sidan löpande. Jag tror att de visar Ingela, vad som händer med henne just nu. Kan vi påverka henne? Hjälper det om vi är fler? Logga in på Thummim och hjälp oss få kontakt!

Nu gör vi det

November 23rd, 2007