Invadera teverutan!

Jag har i över två år diskuterat med SVT om att göra en teveserie på vad jag upplevt. Från min sida har det handlat om att få ut Conspirare och sanningen om Marias försvinnande till svenska folket. Med en teveserie som slägga tror jag att vi kan slå in makthavarnas dörrar tills vi hittar de som är ansvariga. Vi har tillgång till en enorm reklampelare för vårt budskap, rakt in i den trygga tevesoffan. Låt oss riva deras världsbild och släppa in verkligheten! /Adrijanna

Visa dina teorier: logga in och skicka in dina avslöjanden direkt till SVT och ut i det försoffade folkhemmet!

Webredaktion och inbox

SVT har öppnat en heltidsredaktion som utreder vad som kan ligga bakom de 20 000 personer som försvunnit i Sverige, sedan 60-talet. De bevakar även Conspirare och har lovat att lyfta fram alla avslöjanden och bevis vi gräver fram. Redaktören är Eva Rados, verkar helt klart skeptisk (vi har henne på band!) men är öppen för att ta upp våra avslöjanden. Redaktionen har även en webbkamera som låter oss bevaka dem, dygnet runt. Dessutom kan vi genom deras inbox skicka material till Eva & c:o.

Skapa en användare och logga in på SVT:s sajt - sedan kan du tanka upp bilder och filmer direkt till hemsidan. De kan inte förneka sanningen om den trycks rätt in i ansiktet!

Logga in! - Skicka in!
Läs om redaktionen!
Läs om webbkameran!

Debattprogrammet

I anslutning till varje avsnitt sänder SVT en debatt om försvunna människor och de konspirationer som kan ligga bakom. Det här är en grym möjlighet att få fram de som ligger bakom Marias försvinnande. Programledare är John Carlsson (aktiv samhällsreporter och programledare i bl.a. Mediamagasinet och Filmkrönikan). Med tillräckligt starka bevis från oss kan John inte förneka att Ordo Serpentis har något att göra med Marias försvinnande. Materialet som kommer till inboxen lär alltså dyka upp i tevedebatten om det är tillräckligt bra!