Om Conspirare

Conspirare är samlingspunkten för de som vill avslöja maktens dolda agendor.

När min vän Maria försvann 2005, startade jag en webbsida där jag började föra dagbok. Det var enda sättet att orka ensam. I juni i år samlade jag ihop gamla anteckningar, slängde annat, stuvade om lite och lade upp resultatet under titeln Conspirare.

Tanken med sidan var först att få ut historien, men allteftersom människor började engagera sig insåg jag att Conspirare inte längre kunde vara bara en envägskanal. Den 13:e augusti fick Conspirare ett forum där det forskningsarbete jag påbörjat ensam nu undersöks av alla oss som deltar i sökandet. Dessutom har Anty och Agent Orange slutit upp för den här saken och ligger nu och lurkar i Conspirares admin tillsammans med mig. Tillsammans med Tomb, The Herminator och en stort antal människor söker vi sanningen om varför Maria försvann dagen efter sitt bröllop.

Läs och titta på videoinläggen i bloggen och gå sedan in på forumet för att själv delta i sökandet!

Conspirare crew
Läs listan på alla de som registrerat sig på forumet och hjälper till att avslöja vad som ligger bakom Marias försvinnande. På Technorati listas alla de som satt upp matrisen på sina hemsidor och bloggar.

Anty
Webbgeek och feminist. Är personen jag ringer när helst jag behöver information om vad som helst och inte är uppkopplad själv. Äter RSS till frukost och kryper i tunnlar om nätterna.

Agent Orange
Rollspelsnörd, gammal gotare, obotlig eskapist. Fantastisk i sängen.

Adrijanna
Anarkist, motkonspiratör, paranoid äventyrare. Kan dessutom anklagas för att vara allt ovanstående. (Man är som man umgås…)

Argos
Politisk journalist och opolitisk litteraturvetare, nästan bibliotikarie. Tänk Giles (fast inte, kanske mer Willow) och mer in your face.