Skrik!

Avslöja vad du vet på Conspirare, så att alla kan se vilka som ligger bakom Marias försvinnande!

Om vi gömmer oss kan vi inte få hjälp av andra. Slutna, elitistiska grupper med dolda agendor är den metod våra fiender använder. De vill skrämma oss till tystnad, få oss att misstro varandra och sluta samarbeta, söndra för att kunna härska över oss. Låt oss inte göra det lätt för dem. Hemlighetsmakeri gör oss mer skada än nytta. Vi måste istället få massan att vakna. Conspirare vägrar låta sig tystas. Bloggen, forumet och artiklarna är era verktyg. SVT kommer att sända vår sanning rakt in hela landets vardagsrum i höst: Vi har fått våra 15 minuter i strålkastarljuset, låt oss skrika ut någonting som gör en skillnad, innan de släpar oss av scen.

Conspirare vädjar till dig som vill hjälpa till med att sätta dit de som ligger bakom Marias försvinnande: Skriv här! Filma dina aktiviteter, fota de ledtrådar du hittar och skriv om dina upptäckter. Diskutera öppet på forumet. Det spelar ingen roll om fienden också läser, det viktiga är att avslöja deras konspiration. Genom att lägga fram sanningen kan de inte längre förneka den!

Conspirare är vår högtalare ut i staden, vår sändare till tevesoffan och till datorrummen!

Conspirares sekretess och yttrandefrihet

Conspirare håller alla användaridentiteter helt dolda, så att du kan skriva fritt. Vi tar bort direkta olagligheter som skulle riskera att sidan stängs, men vi vill få fram alla synsätt. Det är vårt mål att diskussioner och bevis om Marias försvinnande ska samlas på Conspirares blogg och forum. Vi sprider materialet till så många som möjligt, så att makten inte längre kan förneka sanningen.