Vad kan jag göra?

Tillsammans med Anty och Agent Orange driver jag, Adrijanna, bloggen Conspirare. Jag har också hjälp av Tomb, The Herminator och en ständigt växande skara anhängare som deltar i sökandet efter Maria. Conspirare har undersökt sanningen sedan 2005. Vi tänker avslöja vad som hänt några av de 20 000 människor som försvunnit spårlöst i Sverige sedan 60-talet.

Hur kan jag hjälpa till?

Genom att själv undersöka vad som hänt! Gräv i Conspirares arkiv och se filmklippen för att bilda dig din egen uppfattning om vad som pågår. En bra början är “Bakgrunden“, om sökandet efter Maria. Se filmerna och läs om tidigare undersökningar. Klicka vidare till de blogginlägg i arkivet som intresserar dig. Gå sedan gärna in på registrera dig på forumet.

Dramaserien Sanningen om Marika är skapad av företaget P och Sveriges television. Adrijannas försvunna kompis heter Maria, men i teveserien kallas hon Marika. Namnet byttes för att skydda hennes identitet. Adrijanna, som startade den här bloggen, har valt att lyfta fram fakta i hopp om att hitta Maria. I tevedramat blandas verklighet och fiktion. På Conspirare undersöker vi sanningen bakom.

Redo att sätta igång? Hjälp oss undersöka Ordo Serpentis inifrån eller att bena ut de mysterier vi ännu inte löst!