Ordo Serpentis

matris_os.jpgos_turn3.jpgdocka.jpg

Maria lämnade några av de de grafiska matriserna bland sina saker. Tillsammans har vi följt deras intruktioner, undersökt spår och löst kodade meddelanden, fram till en organisation som kallar sig Ordo Serpentis. Nu försöker vi ta oss in i organisationen och avslöja vad de gjort med Maria. /Adrijanna

När du läst detta uppmanar vi dig att själv ta dig in i www.ordoserpentis.org. Vrid övre spetsen på pentagrammet medsols tills det flammar rött. Alias: “maria”. Lösenord: “soda”.

Om du inte varit med de senaste månaderna kan det vara smart att läsa om början och det slutliga sökandet fram till O.S. Här följer en redogörelse för de senaste veckorna.

Tillbaka till Ordo Serpentis

När vi knäckte spåret av koder som ledde till O.S. gick luften liksom ur mig. Jag misstänkte den här gruppen 2005, men trodde inte att de var viktiga. Nu, två år senare, visade det sig att de kanske kidnappat Maria. Läs mitt inlägg i bloggen. Tänk om jag följt upp detta djupare då!

os_org.jpg
http://www.ordoserpentis.org

På O.S. hemsida säger de att verksamheten är nedlagd. Några av conspiriterna märker att det går att vrida på pentagrammet i sidhuvudet och vi kommer till en dold login. Från det tidigare sökandet har vi det latinska meddelandet: “ordo serpentis alterius non sit qui suus esse potest subscriptio ut avasa code ese 1123581321″. Fritt översatt betyder det att “avasa” är namnet och “1123581321″ är koden. Mycket riktigt. Vi kommer in.

Innanför O.S.

Det som möter oss är ett kort meddelande och ett fält där vi kan fylla i text. Frågan “Vad vill du?” känns som en direkt respons på min fråga “Vad vill ni?”, som vi spritt genom matriser i hela Sverige. Många är osäkra på hur vi ska göra, men några skickar en önskan till de som ligger bakom matriserna.

ordoserpentis2.jpg

Matriser i ljus

https://www.conspirare.se/?p=284

Den natten bänkade sig ett helt gäng conspiriter framför sina datorer, i väntan på klockslaget som vi fått via den senaste kontakten med adressaten som kallar sig soror soda.

det är dags nu
kontakt upprättas 131007 0013
var redo

När klockan slog tolv upptäckte flera av oss att vi fått ytterligare ett mail, som innehöll en länk till en kamera som övervakade en byggarbetsplats i närheten av Enskede. Kort efter den utsatta tiden började matriser projiceras på väggen.

Följ nätjakten i den här bisarrt vackra uppspeedade filmen gjord av Tomb:

En ängel i leran

Vi som åkte ut till byggarbetsplatsen hittade ett spår av matriser som ledde oss in i skogen. När vi skickade dem till våra vänner i chatten fick vi snart reda deras innehåll: ”ljudet av vingar”. De ledde oss fram till en liten ängladocka som Maria hade när vi var små.

Invigningen av O.S.

Matriserna i ljus innehöll följande meddelande:

“maria hos oss”
“ta hennes stig”
“s maria c soda”
“ordos inviger 071015″

Vi tolkade det som att något till stort skulle hända söndag natt, precis när det slår om till måndagen den 15:e. Ännu en gång satt några redo att ge sig ut i regnet, och andra vakade vid skärmarna. När klockan blivit straxt efter tolv förändrades O.S. hemsida. Den gamla loginen fungerade inte, vi var utestängda! Det var några hektiska minuter innan vi kopplade s med “subscriptio” och c med “code” och logade in igen.

In i Ordo Serpentis

Vi står nu inför en kryptisk lösenordskyddad webbplats de kallar för Thummim. Organisationen begär att vi bildar celler av medlemmar och att vi utför ett uppdrag. För detta krävs ett mobilprogram de kallar Urim. Flera celler har redan bildats och samtalen om hur vi skall gå vidare pågår dygnet runt.

Ordo Serpentis är vår bästa ledtråd just nu. Det esoteriska sällskapet verkar vara inblandade i Marias försvinnande. Kanske sitter hon just nu med tom blick och mumlar mantran till den (o?)heliga ormen i en lada i Sörmland. Hjärntvätt är läskiga grejjer, vare sig det utförs av stat eller sektkuf.

Men låt oss vara ärliga; vi vet fortfarande inte vad Ordo Serpentis agenda är. Det som följer nedan är alltså de rena fakta som vi hittat, de ”direktkontakter” vi haft. När jag listar dem inser jag att de är skrämmande få, och de lämnar mycket utrymme för spekulationer.

Min första kontakt med Ordo Serpentis skedde redan 2005, och mitt intryck var inte positivt. Det enda vi kan säga med säkerhet är att i alla fall en av dem var ett gubbslem, att de var rätt ovilliga att lämna ifrån sig information, att Maria betalade dem 10.000 kr och att hon under en period hade kontakt med dem. Vad de gjorde under sina möten har vi inga konkreta uppgifter om.

Gruppen hade sina sammankomster i en halvt nedlagd skola i Göteborg, där de hyrde in sig i några gamla klassrum. Jag fick intrycket att de inte hade någon permanent bas i stan, men det behöver inte betyda att de inte har något slags högkvarter.

Vi kan också sluta oss till att de som kommunicerat med oss via matriserna har lett oss, steg för steg, fram till Ordo Serpentis hemsida, samt gett oss login och lösenord för att komma till webbsidan Thummim.

Vilka är egentligen Ordo Serpentis?

  • Är det de som satt ut matriserna, eller har vi blivit ledda till Ordo Serpentis av några som tyckte att vi borde undersöka dem?
  • Vet de något om Maria som inte vi vet, var det i själva verket de som förde bort henne?
  • Vad är kopplingen till De Andra? Är Ordo Serpentis De Andra, är matrisuppsättarna De Andra, är Ordo Serpentis matrisuppsättarna?

Vi tänker ta reda på vad som hänt henne!
Se även sidorna om Thummim och Urim!

Hur går jag med i O.S.?

Vi har börjat gå med i Ordo Serpentis, för att utforska organisationen och hitta ledtrådar om vad de gjort med Maria. Vårt mål är att ta oss hela vägen in och lyfta fram vad vi hittar på O.S. webbplats Thummim (i bloggen och forumet här på Conspirare). Du kan läsa rapporter i forumet och under tråden om celler i Ordo Serpentis (du måste vara inloggad).

För att få mer information krävs att vi genomför uppdrag på stan. Samla några vänner du litar på. När du känner dig redo uppmanar vi dig att själv ta dig in i www.ordoserpentis.org och lämna egna rapporter. Vrid övre spetsen på pentagrammet medsols tills det flammar rött. Alias: “maria”. Lösenord: “soda”.